Recenze

T5 2010, 103kw, motor CAA

jakub | 21.10.2021

Dobrý den, týká se problém s vyvažovákem i u T5, rv 2010 (model rok 2011), motor 103kw, DSG, kod motoru CAA? děkuji, jakub

2.0 BiTdi 132kw

Lukas | 31.08.2021

Dobrý den. Občas při nízkých otáčkách a teplotě oleje kolem 110 stupňů se ozve na maxidotu hláška a zvukový signál tlak oleje. Motor je po výměně asi 80tkm a je tam už bezproblémový egr typ D. A nechal jsem kvůli teplotě přidat chladič motorového oleje. Nevíte co by to mohlo být za poruchu ? Děkuji

Re: 2.0 BiTdi 132kw

Sharik 4x4 | 08.09.2021

Bude problém v motoru, více po telefonu.

new cialis commercial

Weappoida | 13.08.2021

<a href=https://cialiswwshop.com/>buy cialis on line</a>

Passat b6 BMP

Čálek | 13.05.2021

Včera 12.5.2021 jsem dal pašíka na rozvody, vyvažovací modul, olej a dnes 13.5. hotová práce. DOPORUČUJI !!! Auto stichlo, vše bez problémů.

Audi A4

Téčko | 15.03.2021

Dobrý den, týká se problém též motoru 2.0 TDi, 125 kW, common rail, 2008, CAHA? Děkuji

Re: Audi A4

Lada | 26.08.2021

Z toho co jsem se dočetl a pochopil, tak je u tohoto motoru po problému počínaje rokem 2010.

Jak již bylo zde několikrát napsáno, od roku výroby 2010 je již problém vyřešen.

Více zde: https://www.vyvazovaky.cz/recenze/discussioncbm_194734/30/

https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=88175&postdays=0&postorder=asc&highlight=caha&start=180

recenze

Vítězslav Mucha | 09.03.2021

Děkuji za výměnu vyvažovaku na Superbovi 2 2010 2.0 103kW BMP a současně výměna rozvodů. Vše v naprostém pořádku, velmi rychle provedeno a dokonce byla možnost zapůjčit si na půl dne jiné vozidlo. Všem vřele doporučuji!!!! Hodně zdaru při další práci... Děkuji Mucha.

Mitsubishi Lancer 2,0 Did TDI PD 103kw, kód BKD/BWC, v provozu 3/2008

Jan z OV | 03.03.2021

Dobrý den, prosím týká se jmenovaný problém i tohoto motoru? Má najeto 195 000km. Pročet jsem všech 22 stránek a jestli to tu někde je zmíněno - nenašel. Děkuju za odpověď.

Re: Mitsubishi Lancer 2,0 Did TDI PD 103kw, kód BKD/BWC, v provozu 3/2008

Sharik 4x4 | 06.03.2021

BKD nemá vyvažováky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek