Recenze

Superb 3T5 2/2010 CBBB

Lukáš | 14.07.2019

Dobrý den Pavle, podle internetových recenzí, diskuzí a na doporučení kamaráda jež jste mu prováděl opravu (je velmi spokojen) jste největší odborník na vyvažovací hřídele olejových čerpadel. Proto se na Vás obracím s dotazem.
Vlastním Superb II 2. měsíc/2010 kod motoru CBBB 125kw. Má tento Superb problém s vyvažovací hřídelí nebo už ne?
Děkuji Vám za informaci s pozdravem Lukáš

Re: Superb 3T5 2/2010 CBBB

Sharik 4x4 | 20.07.2019

Je potřeba znát přesný datum výroby. Nebo mi pošlete vin.

A4b8 r.v.2010 kod motora CAGC

Jozef A | 17.06.2019

Zdravim,mam tento problem aj ja lebo je to na hrane,Dik

Re: A4b8 r.v.2010 kod motora CAGC

Sharik4x4 | 18.06.2019

Od roku 2010 již není tento fatální problém s mazáním.

tiguan 2,0 TDI 125KW r.v.12.2009 motor CBBB-Oprava

georges1290 | 24.05.2019

omlouvám se,ale není to datum r.v.12.09,ale 12.08

Re: tiguan 2,0 TDI 125KW r.v.12.2009 motor CBBB-Oprava

Sharik4 x4 | 28.05.2019

Uvedený typ motoru má problémové vyvažováky, je nutné je upravit a pak bude klid.

Re: Re: tiguan 2,0 TDI 125KW r.v.12.2009 motor CBBB-Oprava

georges1290 | 28.05.2019

Dobrý den,díky za informaci....bohužel jsem si to myslel.Zavolám Vám a domluvíme se kdy budete mít čas.díky.J

tiguan 2,0 TDI 125KW r.v.12.2009 motor CBBB

georges1290 | 24.05.2019

Dobrý den,koupil jsem ho před 14dny,měl najeto 305000km,pravidelně servisovaný.Teď všude čtu o tomhle problému,který se mě zřejmě bohužel také týká :-(.Že by to už dělali v servisu,to asi ne,ale že by motor vydržel tolik km?Teď mám už strach s tím jezdit.Co mi doporučujete,ale asi bude nejlepší Vás navštívit a být v klidu.Moc díky za informaci.Jirka

Doporučení všem majitelům koncernových vozů

Martin | 23.05.2019

Po dlouhém pročítání si různých internetových diskusí jsem konečně osobně navštívil a hlavně poznal pana Šerbera. Mnohá vřelá hodnocení skutečně nejsou přehnaná. Sám jsem byl mile překvapen, že i v dnešní době ještě lze nalézt poctivého fachmana, který své řemeslo zná, má ho rád a zejména se nesnaží nic šmelit. S autem zákazníka zachází jako se svým. Po dlouhé diskuzi na zahradě před dílnou bylo patrné, že jeho letité zkušenosti se nezapřou. Jeho přehled o jednotlivých dílech, jejich možných úskalích, či parametrech je obrovský. Konečně jsem poznal technika, po němž, po návratu domů nemusím kontrolovat, zda skutečně vyměnil požadované díly. Svým přístupem a zkušenostmi předčí 99% autorizovaných koncernových techniků. Nepotřebuje příručku "chytrého měniče", jak jsem toho byl bohužel svědkem v orig.servise. Vychází z praxe a ze zdravého rozumu strojaře.

Původně jsem přijel pouze kvůli vyvažovákům, ale nakonec jsme se dohodli na několika dalších věcech. Již jsem domluven na dalším servise.

Zkrátka doporučuji!

Audi A5 2.0 TDI 2010 - 125Kw

Michal | 28.04.2019

Dobrý den přemýšlím o koupi tohoto vozu a chtěl bych vědět jestli si dát pozor i na vyvažováky... Předem děkuji za odpověď... PS. Měsíc bohužel nevím

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek